Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoengebonden producten. De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk. U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij. Er staan vegetarische gerechten op het menu. Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.
Menu
2 gangen € 37,50

3 gangen € 45,00
4 gangen € 52,50
5 gangen € 60,00

 

Voor- of tussengerechten
Salade van sugar snaps, avocado en kimchi knolselderij met gemarineerde zalm en mieriksworteldressing
of
Gebakken kippenlevers met cous-cous gemaakt van gekruide bloemkool, granaatappel en granaatappelstroop
of
Gevogelte-bouillon met zeewier, knolgroente, shiitake en Japanse witte miso
of
Salade van mango, spinazie en geroosterde boekweit met limoen-mangodressing en verse koriander

Hoofdgerechten

Op het vel gebakken skreifilet op een prei en boerenkool stamppot, krokante pastinaak en kervel-botersaus
of
Gebakken Hollandse reebiefstuk op schorseneren-andijvie ragoût en aardappelgratîn
of
Roergebakken paksoi met rode linzen en kastanje-champignonburger, gerookte knolserderijcrème
of
Specialiteit van het huis: Black Angus runderbavette

Nagerechten

Crème brûlée met kaneel, suikerbrood roomijs en mandarijngelei
of
Hazelnotencake met gebakken peer, crème van bittere amandelen en pistache roomijs
of
Kaas van kaasmeester Van Tricht

 

allergenenkaart