Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoengebonden producten. De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk. U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij. Er staan vegetarische gerechten op het menu. Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.
Menu
2 gangen € 37,50

3 gangen € 45,00
4 gangen € 52,50
5 gangen € 60,00

 

Voor- of tussengerechten
Gebraden venkel uit de oven met peer, hazelnoten en zachte geitenkaas
of
Aardappelblini met ragoût van witte asperges, ei, beenham en Hollandaisesaus
of
Romige aardpeersoep met gamba croûtons
of
Snel gebakken tonijnfilet op salade van sugar snaps en avocado, sesam-sojadressing

Hoofdgerechten
Gebakken zeebaarsfilet met gebakken mosselen op doperwtencrème, prei en groene asperges
of
Duroc varkensmedaillon omwikkeld met spek,  appelcompôte en saliejus
of
Pressé van Provençaalse groente en aardappel met rode en gele parikasaus
of
Hollands lam ( schouder, tong, lever, zwezerik) met mint-rozemarijn salsa

of

Specialiteit van het huis: runderbavette

Nagerechten
Chocolade truffeltaart met steranijs en mascarpone-basilicumijs
of
Kaneel panna cotta met appel-pruimen compôte en appel-Calvados sorbetijs
of
Kaas van kaasmeester Van Tricht

 

 

allergenenkaart