Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoengebonden producten. De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk. U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij. Er staan vegetarische gerechten op het menu. Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.
Menu

Op valentijnsdag maken we dit menu extra romantisch

2 gangen € 38,00
3 gangen € 46,50
4 gangen € 55,00
5 gangen € 62,50

 

Voor- of tussengerechten
Gebakken sliptong met droge worst kaantjes, gebakken mosselen en gember-wortelpuree
of
Langzaam gegaard Duroc buikspek op gesmoorde rode kool, appel compôte en cider-botersaus
of
Romige knolselderij-venkelsoep met garnituur van kervel en croûtons
of
Spinazie-komijn pannenkoekjes met gepocheerd ei en
kaas-kruidensaus

Hoofdgerechten
Gebakken skreifilet met zeekraal-kappertjes topping, rode linzen en tomaat-pompoensaus
of
Op het vel gebakken tamme eendenborst met gekruide bulgur en port-granaatappelmelasse
of
Bloemkoolsteak uit de oven met salsa van mango, kidneybonen en gedroogde cranberries
of
Langzaam gegaarde runderbavette met rode uienmarmelade, verse patat en groene salade

Nagerechten
Tonkabonen cheesecake met karnemelk roomijs
of
Bloedsinaasappel panna cotta met Amaretto en amandelkrul
of
Kaas van kaasmeester Van Tricht

 

 

 

allergenenkaart