Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoengebonden producten. De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk. U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij. Er staan vegetarische gerechten op het menu. Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.
Menu

2 gangen € 38,00
3 gangen € 46,50
4 gangen € 55,00
5 gangen € 62,40

 

Voorgerechten

Eendenborst-ham met appel-bleekselderijsalade en crème brûlée van eendenlever
of
Spring rolls van rijstpapier gevuld met avocado, taugé en kimchi met mango korianderdip
of
Gebakken crab cake’s met groene salade en Jim Beam whiskey-saus
of
Romige wortelsoep met gember, zoete aardappel, kokosmelk en geroosterde cashewnoten

Hoofdgerechten

Op het vel gebakken zeebaarsfilet met gerookt spek, knolselderij en gebakken witlof, gerookte botersaus
(kan ook als voor-of tussengerecht)
of
Ei rollade gevuld met spinazie en Shropshire blue op aardappel broccoli koekje en peterseliesaus
of
Schnitsel gemaakt van kalfslende met champignon-frittata en aardappelgratîn
of
Biologische polderhoen, filet langzaam gegaard op boutjesragoût met salie en knoflook

Nagerechten

Sticky toffee pudding met kaneel roomijs en butterscotch-saus
of
Pure chocolademouse, sinaasappelcake en karnemelkijs met Grand Marnier gelei
of
Selectie kaas met appel-chutney en crackers

allergenenkaart