Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoengebonden producten. De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk. U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij. Er staan vegetarische gerechten op het menu. Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.
Menu

2 gangen € 38,00
3 gangen € 46,50
4 gangen € 55,00
5 gangen € 62,40

 

Voorgerechten

Warme groene asperges omwikkeld met gerookte zalm, ei-salade met vadouvan en citroen rozemarijnolie
of
Krokante avocado met gekruid panko korstje geserveerd met paprika-salsa en roodlof salade
of
Gebakken kippenlevers op polenta koekje en rode wijnstroop
of
Romige winterpeen en pastinaaksoep met gember, zoete aardappel, en geroosterde cashewnoten

Hoofdgerechten

 Op het vel gebakken skreifilet met roergebakken artisjokhart en venkel, gort risotto en dille botersaus
(kan ook als voor-of tussengerecht)
of
Champignon lasagne met knolgroente garnituur en eekhoorntjesbrood saus
(kan ook als tussengerecht)
of
Aberdeen Angus rundersukade met spekjes en ui, hutspot en abdijbiersaus
of
Biologische polderhoen, filet langzaam gegaard op boutjesragoût met salie en knoflook

Nagerechten

Kokos-citroen reep met kokosmelk crème brûlee en kaneelijs
of
Pure chocolademouse, sinaasappelcake en karnemelkijs met Grand Marnier gelei
of
Selectie kaas met appel-chutney en crackers

allergenenkaart