Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoengebonden producten. De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk. U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij. Er staan vegetarische gerechten op het menu. Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.
Menu
2 gangen € 37,50

3 gangen € 45,00
4 gangen € 52,50
5 gangen € 60,00

 

Voor- of tussengerechten

Gegratineerde langoustines en gamba’s op risotto met langoustinesaus
of
Romige aardappel-preisoep met knoflook crème fraîche en geschaafde truffel-pecorinokaas
of
Rijstpapier springroll gevuld met gemarineerde zalm, Romeinse sla geserveerd met avocado-dip
of
Kalfslever gebakken met appel en ui, op gegrilde brioche besprenkeld met appelstroop

Hoofdgerechten
Gebraden zeeduivelfilet met rozemarijn, geprakte aardappel met waterkers, botersaus en balsamicoazijn
of
Gebakken fazantborst met onder het velletje salie-citroenboter, gebraiseerde zuurkool met spekjes
of
Saffraan tagliatelle met in kruidenboter gebakken cougette, tuinbonen en artisjok
of
Gebraden hertenbiefstuk met jeneverbessenpeper, pompoenpuree en kweepeer-gemberchutney
of
Langzaam gegaarde runder-entrecôte met groene asperge gratîn, shiitake, groene asperges en rode wijnjus

Nagerechten
Crème brûlée van aardpeer met suikerbrood-zoethout roomijs en mandarijngelei
of
Pruimen honingcake mat Jonagold pressé en pruimen-Cognac ijs
of
Kaas van kaasmeester Van Tricht

 

 

allergenenkaart