Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoen-gebonden producten.
De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk.
U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij.
Er staan vegetarische gerechten op het menu.
Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.

Menu

2 gangen € 38,00
3 gangen € 46,50
4 gangen € 55,00
5 gangen € 62,50

Voorgerechten en/of tussengerechten

Zalm gemarineerd met rode biet en sojasaus, op gefermenteerde groente en venkelcrème
of
Koude aardappel-courgettesoep met basilicum en crème fraîche
of
Gegratineerde vijgen en Gorgonzola op toast, met veldsla en rode wijnstroop
of
Langzaam gegaard buikspek met gepocheerd ei op aardappelkoekje en Hollandaisesaus

Hoofdgerechten

Gebakken zeewolffilet met gesmoorde spitskool en spekjes, aardappelpuree en vis-botersaus
(kan ook als voor-of tussengerecht)
of
Knapperige aubergine-schijf omwikkeld met polenta, op korma groente curry
(kan ook als voor-of tussengerecht)
of
Gebakken diamanthaas met aardappelrösti, oesterzwammen en kastanjechampignons
of
Gekonfijte tamme eendenbout met appel, geserveerd met tuinkruiden cous-cous

Nagerechten

Traditionele Engelse 'summer pudding' gemaakt van rood najaarsfruit met cassis sorbetijs
of
Panna cotta van witte chocolade met citroenjam en citroen-koekjeskruim
of
Diverse kaas van kaasmeester Van Tricht

Allergenenkaart