Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoengebonden producten. De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk. U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij. Er staan vegetarische gerechten op het menu. Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.
Dit is het actuele menu voor de maand juni 2020Menu

2 gangen € 38,00
3 gangen € 46,50
4 gangen € 55,00
5 gangen € 62,40

 

Voorgerechten

Cocktail van Cantaloupe meloen en komkommer met vanilledressing
of
Doperwten, mint en feta kaas ‘fritters’ met yoghurt-komkommer dipsaus
of
Gebakken jacobsmosselen op venkel-risotto gegratineerd met droge vermouth-sabayon
of
Gegrilde Tandoori stijl kippendijen met mango- en ananas salade en limoen-gember
vinaigrette

Hoofdgerechten

 Zeebaarsfilet op het vel gebakken met gerookt spek en kikkererwten-tomaten ragoût
(kan ook als voor-of tussengerecht)
of
Portobello champignon gevuld met ricotta-basilicumcrème op polenta koekje en rode wijnstroop
(kan ook als tussengerecht)
of
Gegrilde runderentrecôte met rozemarijn-citroenboter met verse papat en
groene salade
of
Gebakken tamme eendenborstfilet gelakt met Hoisinsaus, groene thee noodles en zwart sesamzaad

Nagerechten

Aardbeien-kwarkcake met vanille roomijs en aardbei coulis
of
Chocolade 'delice' met sinaasappel-campari sorbetijs
of
Wentelteefje van krentenbrood met Abdijkaas en appelstroop

allergenenkaart