Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoengebonden producten. De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk. U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij. Er staan vegetarische gerechten op het menu. Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.
Menu

 

2 gangen € 38,00
3 gangen € 46,50
4 gangen € 55,00
5 gangen € 62,50

 

Voor- of tussengerechten
Gebraden Fries Black Angus staartstuk met aardappel-mierikswortelsalade en waterkerscrème
of
Gebakken kippenlevertjes met uien en spek, op een boekweit-blini en dadel-vijgendressing
of
Romige Kerriesoep met zoete aardappel en gember crème-fraîche
of
Witte asperges met zalm ‘mi-cuit’, fijne eiersalade en Hollandaisesaus

HoofdgerechtenGebakken rogvleugelfilet met tomaten, olijven en kappertjes, gebraden venkel en kruidenbotersaus
of
Gebraden lamsrump-steak met doperwtenpuree, gekonfijte citroen en gesmoorde paprika
of
Gekruide knolgroente koekjes met tamarine dadelsaus en granaatappel-koriander cous-cous
of
Gebakken kalfsoester met oesterzwammen, mosterdsaus en voorjaarsgroente

Nagerechten
Lente rabarber met gember ‘crumble’ en gember roomijs
of
Peer gepocheerd in honingstroop met pure chocoladesaus en amandelmelk-ijs
of
Kaas van kaasmeester Van Tricht

 

 

 

allergenenkaart