Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoengebonden producten. De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk. U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij. Er staan vegetarische gerechten op het menu. Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.
Menu

2 gangen € 38,00
3 gangen € 46,50
4 gangen € 55,00

Taste of the day
3 gangen menu € 37,50

 

Voorgerechten
Seafood gratîn
Langoustine, Jacobmossel en gamba's op polentakoekje
of
Zomerse salade met gedroogde ham, venkelsalami, truffelkaas, crudité en mosterddressing
(vegetarisch met kikkererwten en ei)

Hoofdgerechten
Gebraden zeeduivel met knoflook/rozemarijn op saffraanpasta en salsa verde
(kan ook als voor- of tussengerecht)
of
Courgette op verschillende wijze, rösti, spiesje en curry
(kan ook als voor- of tussengerecht)
of
Gesmoorde kalfssukade met zwezerik, buikspek, spitskool en beukenzwammen
of
Hollandse lamsbout van de grill met lamsaucijs, granaatappel cous-cous en mintstroop

Nagerechten
Citroencake met vanillecrème en zomerfruit, hangop en mintcustard
of
Selectie kaas met pruimenchutney en crackers

 

 

 

 

allergenenkaart