Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoengebonden producten.De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk.U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij. Er staan vegetarische gerechten op het menu. Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.

Menu

2 gangen € 37,50
3 gangen € 45,00
4 gangen € 52,50
5 gangen € 60,00

Wijnarrangement € 5,75 per glas.
We serveren ook biologische alcoholvrije alternatieven.

 

 

Voor- of tussengerechten
Geitenkaas soufflé met gemarineerde perzik en bessen-azijndressing
of
Portobello champignon gevuld met tomaat-basilicum roerei en gegratineerde avocadowaaier
of
Waterkers salade met gebakken runderbavette, truffelkaas en mosterddressing
of
Gevulde vissoep op basis van kreeft met gamba garnituur

Hoofdgerechten

Gebraden zeeduivel omwikkeld met turfgerookt spek, doperwten-brandnetelpuree en paprikasaus
of
Hollands lam met tuinkruiden, broccoli-citroencrème en groene groente

of
Tandoori gemarineerde kippendijen met ananas, gember en gebraden zoete aardappel wedges
of
Broccoli en mint beignets met limoenyoghurt-dressing en roergebakken groene groente

Er is altijd een runderspecialiteit naast de kaart

Nagerechten

Klassieke crème karamel met abrikozen
of
Witte chocolade bavaroise met frambozen en frambozen sorbetijs
of
Kaas van kaasmeester Van Tricht

 

allergenenkaart