Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoengebonden producten. De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk. U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij. Er staan vegetarische gerechten op het menu. Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.
Dit is het actuele menu voor de maand juni 2020Menu

2 gangen € 38,00
3 gangen € 46,50
4 gangen € 55,00
5 gangen € 62,40

 

Voorgerechten

Diverse charcuterie met appel-bleekselderijsalade, artisjokhart en groene olijven
of
Doperwten, mint en feta kaas ‘fritters’ met yoghurt-komkommer dipsaus
of
Gebakken jacobsmosselen op venkel-risotto gegratineerd met droge vermouth-sabayon
of
Langzaam gegaarde runderborst van de grill met champignon-tomaten ragoût en
spekjes

Hoofdgerechten

 Op het vel gebakken harderfilet met salsa verde en saffraan-bloemkool
(kan ook als voor-of tussengerecht)
of
Gemarineerde Provençaalse groente van de grill met couscous en granaatappelstroop
(kan ook als tussengerecht)
of
Gebraden lamsboutspies met lamsgehakt burger en spicey mint saus
of
Gebakken tamme eendenborstfilet gelakt met Hoisinsaus, groene thee noodles met gember en zwart sesamzaad

Nagerechten

Baileys strawberries & cream cheescake met aardbeien sorbetijs
of
Chocolade crème caramel met sinaasappel-campari ijs
of
Wentelteefje van krentenbrood met Abdijkaas en appelstroop

allergenenkaart