Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoengebonden producten. De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk. U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij. Er staan vegetarische gerechten op het menu. Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.
Menu

 

2 gangen € 38,00
3 gangen € 46,50
4 gangen € 55,00
5 gangen € 62,50

 

Voor- of tussengerechten


Gemarineerde zalm met groene asperge-salade en dille crème-fraîche
of
Caesarsalade met gegrilde Tandoori kippendijen en kerriedressing
(vegetarisch met artisjokharten)
of
Varkens-knoflook saucijs met garnituur van perzik en dijon mosterdmousseline
of
Ragoût van oesterzwammen en kastanjechampignons met polenta koekjes en
knapperig spek (optioneel)

Hoofdgerechten
Gebakken scholfilet met paprika, courgette en cherrytomaten, aioli-saus en tuinkruiden
of
Gebraden aardpeer en venkel uit de oven met geroosterde hazelnoten
of
Gebraden Fries lamsbout met lamsvlees-aardappeltaartje, rucola-groene bonensalade
of
Op het vel gebakken kemperhoenfilet met gebakken bloemkool, aardappel rösti en salie-uienjus

Nagerechten
Aardbeien tiramisu met aardbeien roomijs
of
Mango-custard pie met limoen-vlierbloesem sorbetijs
of
Kaas van kaasmeester Van Tricht

 

 

 

allergenenkaart