Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoengebonden producten.De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk.U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij. Er staan vegetarische gerechten op het menu. Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.

Menu

2 gangen € 37,50
3 gangen € 45,00
4 gangen € 52,50
5 gangen € 60,00

Wijnarrangement € 5,75 per glas.
We serveren ook biologische alcoholvrije alternatieven.

 

 

Voor- of tussengerechten
Gebakken kalfszwezerik met knolselderijpuree op smaak gebracht met rookolie, bladerdeeg krokantje en gerookt spek
of
Seafood Thermidor met o.a. kreeft, gamba’s en mosselen
of
Romige aardpeersoep met geroosterde hazelnoten en
rozemarijn-croûtons
of
Herfst ‘egg benedict’ met hertenham, gepocheerd ei, zoete aardappel muffin en Hollandaisesaus

Hoofdgerechten

Gebakken tongfilet met bloemkoolsteak, kastanje champignons en champignon-botersaus
of
Ossenstaart-ragoût met gebakken diamanthaas, rode uien marmelade en wortelpuree

of
Op het vel gebakken tamme eendenborst met appel, gember en mint cous-cous
of
Soba noodles met roergebakken aubergine, vijg en koriander, Txapa-dressing

Nagerechten

Kaffir-limoen ‘cheesecake’ met gekonfijte ananas en kokos-gemberijs
of
Chocolade cake met cappuccino roomijs en tiramisu-room
of
Kaas van kaasmeester Van Tricht

 

allergenenkaart