Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoengebonden producten. De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk. U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij. Er staan vegetarische gerechten op het menu. Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.
Menu

2 gangen € 38,00
3 gangen € 46,50
4 gangen € 55,00
5 gangen € 62,40

 

Voorgerechten

Snel gebakken tonijnfilet op kimchi, passievruchtdressing en mosterdolie
of
Gepocheerd ei op gekruide blini, Zeeuws spek en Hollandaisesaus
(vegetarisch zonder spek)
of
Romige aardappel-preisoep met uien-kaasstengel
of
Gebraden kalfsmuis met verse vijgen, Texelse overjarige schapenkaas en rucola-mayonaise

Hoofdgerechten

Gebakken grietfilet met eekhoorntjesbrood risotto en paddestoelen-vissaus
(kan ook als voor-of tussengerecht)

of
Gemarineerde pompoen en artisjokhart met tomaten-venkelsalsa, optioneel met truffelkaas (kan ook als voor-of tussengerecht)
of
Hertenbiefstuk met jeneverbessen-steranijs koffiekorst, knolselderijpuree en vlierbessen
of

Langzaam gegaarde Amerikaanse runderbavette met champignons en rode uienmarmelade
Nagerechten

Amandel-griesmeelpudding met amarena-kersen en witte chocolade roomijs
of
Crème brûlée met najaarsfruit
of
Selectie kaas met pruimen-chutney en crackers

  

allergenenkaart