Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoengebonden producten.De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk.U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij. Er staan vegetarische gerechten op het menu. Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.

Menu

2 gangen € 37,50
3 gangen € 45,00
4 gangen € 52,50
5 gangen € 60,00

Wijnarrangement € 5,75 per glas.
We serveren ook biologische alcoholvrije alternatieven.

 

 

Voor- of tussengerechten
Selderij-appelsalade met knapperig gebakken buikspek en spekstengel
of
Seafood Thermidor met o.a. kreeft, gamba’s en mosselen
of
Zomer groentesoep met pesto en crème fraîche
of
Lauw warme perziksalade met gegratineerde geitenkaas, arganolie en amandel amlou

Hoofdgerechten

Saffraanpasta met gebakken zeebaars en venkel uit de oven,
besprenkeld met dragonolie
of
Ossenstaart-ragoût met gebakken diamanthaas, rode uien marmelade en wortelpuree

of
Op het vel gebakken tamme eendenborst met vlierbessen en mint cous-cous
of
Gepaneerde aubergine sandwich met rode linzen en tamarinde-honingdressing

Nagerechten

Karnemelk panna cotta met rood zomerfruit
of
Amandel-pistachecake met witte chocolademousse en abrikozen-basilicum sorbetijs
of
Kaas van kaasmeester Van Tricht

 

allergenenkaart