Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoen-gebonden producten.
De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk.
U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij.
Er staan vegetarische gerechten op het menu.
Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.

Menu

2 gangen € 38,00
3 gangen € 46,50
4 gangen € 55,00
5 gangen € 62,50

Voorgerechten en/of tussengerechten

Appel-selderijsalade met dikke paling en appelcrème
of
Romige aardpeersoep met geroosterde hazelnoten en notenolie

of
Gegratineerde vijgen en Gorgonzola op toast, met veldsla en rode wijnstroop
of
Langzaam gegaard buikspek met gepocheerd ei op aardappelkoekje en Hollandaisesaus

Hoofdgerechten

Gebraden zeeduivelfilet met knoflook en rozemarijn, kurkuma tagliatelle en vis-botersaus
(kan ook als voor-of tussengerecht)
of
Champignon lasagne met Parmezaanse kaasschuim en gebakken oesterzwammen
(kan ook als voor-of tussengerecht)
of
Gebakken hertenrugfilet met aardappelrösti, cranberries en tamme kastanje
of
Langzaam gegaarde kalkoenbout met honing-mosterd glaze en gort risotto

Nagerechten

Traditionele Engelse 'summer pudding' gemaakt van rood najaarsfruit met cassis sorbetijs
of
Pruimenclafoutis met pruimen-Pommeau roomijs

of
Diverse kaas van kaasmeester Van Tricht

Allergenenkaart