Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoengebonden producten. De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk. U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij. Er staan vegetarische gerechten op het menu. Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.
Menu

2 gangen € 38,00
3 gangen € 46,50
4 gangen € 55,00
5 gangen € 62,40

 

Voorgerechten

Snel gebakken tonijnfilet op kimchi, passievruchtdressing en mosterdolie
of
Ei-rollade gevuld met spinazie en champignon-duxelle, truffelkaas kletskop en paddestoelen mayonaise
of
Romige aardpeersoep met dragon-hazelnoot pesto
of
Gebraden kalfsmuis met gekruide peer, Pecorinokaas en rucola-dressing

Hoofdgerechten

Gebakken grietfilet met eekhoorntjesbrood risotto en paddestoelen-vissaus
(kan ook als voor-of tussengerecht)
of
Knolgroente korma met krokante artisjokhart en gebakken basmati rijst
(kan ook als voor-of tussengerecht)
of
Hertenbiefstuk met jeneverbessen-steranijs koffiekorst, knolselderijpuree en vlierbessensaus
of
Ossenhaas en ossenstaart van Fries Black Aungus met knolgroente en rode wijnjus
Nagerechten

Amandel-griesmeelpudding met amarena-kersen en witte chocolade roomijs
of
Brood en boterpudding van suikerbrood met karnemelkijs en boerenjongens
of
Selectie kaas met pruimen-chutney en crackers

  

allergenenkaart