Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoengebonden producten. De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk. U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij. Er staan vegetarische gerechten op het menu. Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.
Menu
2 gangen € 37,50

3 gangen € 45,00
4 gangen € 52,50
5 gangen € 60,00

 

Voor- of tussengerechten
Rijstpapier gevuld met gekonfijte eendenbout, knapperige groente en hoisinsaus
of
Mediterrane salade met gedroogde Iberico ham, artisjokhart, olijven , ei en croûton
of
Gebakken maïskoekjes met een mint-yoghurt dip
of
Roergebakken Argentijnse gamba’s gemarineerd in limoen, gember en koriander, op broccoli rijst

Hoofdgerechten
Zeewolffilet tandoori stijl op kurkuma aardappel, jonge bospeen met citroen-honing glazuur, en kokossaus
of
Op het vel gebakken parelhoenfilet met een vulling van cantharellen, parelhoen-saliejus
of
Gepaneerde aubergine sandwich op gekookte freekeh met granaatappel en arganolie
of
Gegrilde lamsboutspies op lamsragoût met groente cous-cous en rode wijn jus
of
Specialiteit van het huis: runderbavette

Nagerechten
Witte chocolade crème brûlée met melkchocolade mousse en pure chocolade roomijs
of
Catalaanse griesmeelcrème met zomerfruit en rood fruit sorbetijs
of
Kaas van kaasmeester Van Tricht

 

 

allergenenkaart