Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoengebonden producten. De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk. U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij. Er staan vegetarische gerechten op het menu. Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.
Menu
2 gangen € 37,50

3 gangen € 45,00
4 gangen € 52,50
5 gangen € 60,00

 

Voor- of tussengerechten

Gerookte zeebaarsfilet met frisse aardappelsalade, geschaafde venkel en dille-kappertjes mayonaise
of
Najaars-salade met gemarineerde pompoen, verse vijg en wildzwijncoppa
of
Romige knolselderijsoep met crosini gegarneerd met brie en gebakken appel
of
Knapperig gebakken kalfszwezerik op roergebakken groente en rode wijn-kruidnagelstroop

Hoofdgerechten
Gebakken snoekbaarsfilet op preiragoût met spek en geprakte aardappel met peterselieboter
of
Gebraden korhoenborst en gekonfijt boutjesvlees op couscous en gesauteerde witlof
of
Artisjokharten gevuld met tomatensaus, champignons, paprika, olijven en geschaafde Pecorinokaas
of
Gebraden hertenbiefstuk met szechuanpeper, gebraden pastinaak en pastinaakpuree, portsaus
of
Specialiteit van het huis: runderbavette

Nagerechten
Gebakken mango met gembercrème en gember-sesam roomijs
of
Steranijs-chocolade truffelcake met koffie latte roomijs en Sambuca-gelei
of
Kaas van kaasmeester Van Tricht

 

 

allergenenkaart