Onze keuken werkt uitsluitend met verse en seizoengebonden producten. De bereidingswijze van deze producten is ambachtelijk. U kunt kiezen voor 2,3,4 of 5 gangen. In de menusamenstelling bent u vrij. Er staan vegetarische gerechten op het menu. Kevin kan ook een vegetarische variant maken van een bepaald gerecht.
Menu
2 gangen € 37,50

3 gangen € 45,00
4 gangen € 52,50
5 gangen € 60,00

Kerst in De Vijf Sinnen, geen ingewikkelde kerstmenu's maar uitkiezen van de feestelijke à la carte kaart. Zo is er voor elk wat wils. We zijn de gehele week open van 25 december t/m zaterdag 30 december.

 

Voor- of tussengerechten
Gemarineerde zalm met rivierkreeftjes, hartige crème-fraîche taart, komkommer en gepofte gierst
of
Maïskip rouleau omwikkeld met gerookt spek en gevuld met abrikozen, taugésalade met gember en baby-spinazie
of
Romige knolselderijsoep met spek kaantjes en knapperige croûtons
of
Gesmoorde konijnenbout met steranijs en vanille, op polentacrème en doperwten

Hoofdgerechten

Gebakken zeebaarsfilet met saffraanpasta, paprika salsa en saffraan-botersaus
of
Gebraden kalkoendij op kalkoenragoût, kurkuma cous-cous, cranberry-compôte en prei

of
Gebakken hertenbiefstuk met ‘winter spice’, rodel kool met appel en aardappel-knolgroente gratîn
of
Wentelteefje met Shiitake champignons en oude kaas, eekhoorntjesbroodsaus

Nagerechten

Suikerbrood pressé met kaneel roomijs en Beerenburgstroop
of
Karamel-chocolademousse met sharonfruit en pure chocolade sorbetijs
of
Kaas van kaasmeester Van Tricht

 

allergenenkaart